VOOR SCHOLEN

Samen trainen op je eigen niveau

GEZONDE SCHOOL

Wil je leerlingen nog meer laten bewegen? Laat kinderen dan deelnemen aan een hardloopclinic van ProRunning. Gegarandeerd een succes!

Prorunning is in 2019 opgericht door Monique Verschuure en Jan de Wilde. 2 bekende gezichten in de hardloopwereld. We willen onze passie voor hardlopen en een gezonde levensstijl overbrengen op zoveel mogelijk kinderen. Investeren in sport en bewegen voor kinderen is een investering in de toekomst. Een kind dat op jonge leeftijd kennismaakt met sport, zal ook blijven bewegen.

Meer informatie?

Kinderen zijn dol op bewegen. De gymles is niet voor niets één van de populairste lessen bij veel leerlingen. Alleen een uurtje of twee gymmen in de week is niet voldoende. Inmiddels heeft 1 op de 5 kinderen tussen de 6 en 12 jaar een motorische achterstand en komt overgewicht helaas te vaak voor. ProRunning biedt passend sportief naschools aanbod om kinderen in beweging te krijgen.

WAAROM KIEZEN VOOR HARDLOOPCLINICS DOOR PRORUNNING:

  • Spelenderwijs conditie en motoriek verbeteren

  • Fun en plezier gegarandeerd

  • We organiseren de clinics op het schoolplein, groene omgeving of sportveld bij school

  • Hardloopclinics zijn altijd maatwerk. We houden rekening met alle niveaus en leeftijd van kinderen; dus voor iedereen

  • Positief coachen staat bij onze trainers voorop

Samen hardlopen

Buiten zijn
is gezond

Gezonde School worden?

Niet alleen wij, maar ook de overheid ziet het belang in van bewegen en sport. Sinds een aantal jaar loopt het project Gezonde School. Je kunt Gezonde School worden op het thema bewegen en sport. Clinics van ProRunning dragen bij aan het behalen van het vignet. Het vignet Gezonde School is een kwaliteitskeurmerk voor scholen die werken aan het verbeteren van de gezondheid van hun leerlingen. Na het behalen van minimaal één themacertificaat mag uw school zich gedurende drie jaar een Gezonde School noemen. Meer informatie is te vinden op www.gezondeschool.nl of neem contact op met Saskia van den Brand – Gezonde School adviseur SportZeeland via 06 5151 3026 of s.vandenbrand@sportzeeland.nl

Meer informatie?

MEER INFORMATIE OF AANMELDEN

LAAT JE GEGEVENS ACHTER